• Műtét?!

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Tisztelt Doktor Nő/Úr!

        Bal kezem fájdalmára a kézsebész orvos műtéti javaslatot tett. Diagnózis: "Egyértelmű RHIZ arthrosis, jelentős panaszokkal... Epping plasticát tesz szükségessé".. Tulajdonképpen beleegyeztem a műtétbe, de mig várok rá elgondolkodtam, szükséges ez? Ha nem akkor mi várható? (kezem sok fájdalmat okoz, fogási gondok stb) Viszont hosszadalmas a gyógyulás (csak a gipsz 3 hét) Elmondaná erről a véleményét nekem? Köszönettel Blondine

         

        WEBBeteg szakértő válasza a kézsebészet témában

        Sajnos a fájdalom megszüntetésének egyedüli módja a műtét. A gyógyulás valóban hosszadalmas, de csak így van lehetőség, hogy a kezét teljesértéküen tudja használni!


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-02-03 12:24:17; Megválaszolva: 2010. február 03., 12:24

      • Kérdések és válaszok a témakörben: