• jobb melkasi fájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr/Nő!

        Október 21.-én szívkatéterezésem volt, ahol beépítettek egy 18 mm-es stent-et.

        Azóta pár napig nem volt panaszom, de azóta is időszakosan csak jobb oldalon a kulcscsont alatti mellkasi izomban naponta többször is nagyon erős görcsös fájdalom jelentkezik. Ami a nyakam teljes lefeszítésével ill. a jobb karom felemelésével és függőleges kapaszkodásával 20-30 mp múlva teljesen elmúlik.

        A belgyógyászati kontrolon jan. 4.-én voltam és szerinte mozgásszervi probláma.

        A remutológus szerint pedig semmi mozgásszervi bajom nincs.

        Akkor kérem segítsen megfejteni ezt a problémát.

        Segítségét előre is köszönöm: Budai Gábor

        WEBBeteg szakértő válasza a mellkasi fájdalom témában

        Kedves kérdező! Osztom a belgyógyász véleményét, a leírt panaszok alapján én is leginkább mozgásszervi eltérésre gondolok. A koszorúér-betegség ugyan tud nagyon változatos és atípusos tüneteket is produkálni, emiatt esetleg szóba jön egy kontroll terheléses EKG, de ezután ismét reumatológiai, vagy ortopédiai vizsgálat jön szóba.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2010-02-02 16:18:38; Megválaszolva: 2010. február 02., 16:18

      • Kérdések és válaszok a témakörben: