• Izomgörcs

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        15 éves fiam, aki 7 éve cukorbeteg arra panaszkodik, hogy a lábán a nagylábujj melletti ujja begörcsöl.Néhány percig szinte megmerevedik és szörnyen fáj.Lehet ez a cukorbetegség szövődménye? Vagy más okozhatja? Hogy tudnák rajta segíteni? Kérem válaszát!

        WEBBeteg szakértő válasza a izomgörcs témában

        Kedves Kerdezo!

        Meg tudom Ont nyugtatni, hogy annak ellenere, hogy mar 7 eve egyuttelnek a diabetessel, es a leheteo "legrosszabb" idoszakok, a serdulokort eltek mar at, lehet, hogy nem mindig jo HbA1C ertekkel, a gorcs inkabb a serdulessel es novekedessel osszefuggo folyamat, mint mikroangiopathia. En Magne B6 vitamin adasat javasolnam Onoknek, legalabb 1 honapig, napi rendszeresseggel.

        Elnezest kerek az ekezet nelkuli levelert, de jelenleg csak ez all rendelkezesemre, ugyanis kulfoldon tartozkodom.

         


        Kérdés: 2010-02-04 11:30:50; Megválaszolva: 2010. február 04., 11:30

      • Kérdések és válaszok a témakörben: