• lábikra izom görcs

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Rendszeresen arra ébredek, hogy a vádlim begörcsöl. Alig tudok felállni az ágyból és mostanában nem is múlik el, azonnal járkálásra sem.

        Ma reggel olyan mérvű volt ez a görcs, hogy szédültem, leesett a vérnyomásom és az ájulás határán voltam.

        Nagyon hosszú idő alatt rendeződött az állapotom.

        Renszeresen iszom Magnézium pezsgőtablettából készült italt.

        Már a vezetésben is zavar ez a tünet, igaz ilyenkor a lábfej boltozatom és a láb ujjaim gölcsölnek be  és nem tudom nyomni a pedált.Ekkor megállok, próbálok járkálni és egy idő után elmúlik.

        Kérném a segítségét, mi okozhatja ezeket a tüneteket?

        Akkor is előfordulnak ezek a tünetek amikor a labor leletem szerint a K, Mg. szintem rendben van.

        WEBBeteg szakértő válasza a izomgörcs témában

        Tisztelt Kérdező!

        A láb keringési zavara, vagy az izmok ingerlékenységének megváltozása okozhatja a lábikragörcsöt. Azt ajánlom, hogy keresen fel egy angiológiai rendelést, hogy megvizsgálják, nincsen-e visszérprobléma, vagy esetleg artériás szűkület!


        Kérdés: 2010-01-31 22:01:06; Megválaszolva: 2010. január 31., 22:01

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Modern daganatterápia
        Személyre szabott kezelési terv, mesterséges intelligencia segítségével.
        Tehet a hüvelygomba ellen
        A bórsav jótékony hatása hüvelygomba kezelésére már régóta ismert.
        Allergiás?
        A panaszok ellen védelmet nyújthat az egysejtűek titkos fegyvere.
        Új - Távkonzultáció