• Összegyűlt nyaki izomcsomo gyogyitása

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        ÜDV, MÁR ELÉG RÉG FÁJ NYAKAM, MEG A PAJZSMIRIGYEN VOLT VIRUS, EPSTEIN Barr virus, több antibio kurát csináltam.lehet mégnem mult el teljesen a virus? a legutobbi eredmény jonak látszik demégmindig érzékeny, duzzadt,.voltam hiv teszten is negativ.és hátul van összegyült izomcsomo, a nyaki részen, eléggé nagy és kemény, MI LEHET MÉG EZ? PERSZE MEGNÉZETEM.CSAK Addig is tudni szeretném mi lehetmég ez? és szédelgek is, és szemem van amkir forog kicsit magátol, mitöl lehet? vas hiányom is van még ezután kapom,.és nyaki kopásom is van,.mit javasolnának a panaszaimra? VÁROM A SÖRGÖS VÁLASZUKAT, KÖSZÖNÖM, ELIZA.

        WEBBeteg szakértő válasza a nyaki fájdalom témában

        Tisztelt Kérdező!

        A tapintható csomó a nyakizmoknál valószínűleg nyirokcsomók. Ezen a helyen jelenlétük teljesen természetes. A pajzsmirigy gyulladás kezelése igen nehézkes és összetett feladat. Az ön kezelését végző endokrinológus szakorvossal konzultáljon és végezzenek nyaki ultrahang vizsgálatot is. Ekker nézzék meg az izom menti csomókat is. A vashiány leggyakoribb oka táplákozási hiány. A szédelgés miatt mérje rendszeresen vérnyomását. A nyaki gerincpanaszok miatt végezzen naponta gyógytornát.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-02-01 22:19:57; Megválaszolva: 2010. február 01., 22:19

      • Kérdések és válaszok a témakörben: