• Vízitorna

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Köszönöm gyors válaszát.Jól látja, a műtétet végző orvos passzív tornát írt elő az SZTK-ban petig a csoportos vizitornát.Sajnos kénytelen vagyok eljárni erre, mert Ő tart betegállományba.Igaz a műtét után három hét után közölte, hogy kiír dolgozni, annak ellenére, hogy még nem tudom segítség nélkül felemelni a kezem Sajnos ez van így próbálom a vizigyakorlatokat csak "passzívan"végezni, de mindig rámszólnak, ami egy kicsit kellemetlen. A korházban lévő gyógytornász (száraz torna) is csodálkozott ezen, így a két tornát próbálom együtt valahogy átvészelni és addig végezni a rehabilitációt ameddig szükséges. Mégegyszer köszönöm

        WEBBeteg szakértő válasza a gyógytorna témában

        Még egy tanács: beszéljen a vízalattit tartó gyógytornásszal, hogy nem rég volt a műtéte és ezért nem tud mindent úgy végezni mint a többiek.


        Kérdés: 2010-02-03 11:03:27; Megválaszolva: 2010. február 03., 11:03

      • Kérdések és válaszok a témakörben: