• Mozgásra jelentkező mellkas fájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Doktor úr!

         

        Pár hónapja van nekem egy a szegycsont közepén mozgásra jelentkező (ha a két vállam előre hajlítom, vagy ha felemelem mindkét kezem) nem túl erős fájdalom. Inkább csak zavaró néha erősebb, de akkor sem túl erős (ez elég szubjektívre sikeredett, mondjuk 10 es skálán olyan 2 max 3)Az egész olyan mint egy hátfájás csak nem a háton. Nem sugárzik sehová sem nem egyoldalas mindig csak középen. Utoljára 10 hónapja csináltak ekg -t teljesen normális volt. Van egy friss sima tüdőszürő rtg -m az is negatív. Sportolok naponta, nincs légszomjam 34 éves vagyok, szívvel tüdővel nem volt bajom sohasem.Köszönöm szépen a válaszát.

         

        Zoltán

        WEBBeteg szakértő válasza a mellkasi fájdalom témában

        Tisztelt Kérdező!

        A szegycsonttáji fájdalma a leírás alapján leginkább mozgásszervi eredetűnek tűnik. Gyakran a szegcsont és a bordék ízesülésénél jelnetkezik ez a fájdalom, vagy esetleg a bordaközi idegek előresugárzó fájdalma lehet.

        Próbálja meg elsőként helyileg, gyulladáscsökkentő kenőccsel bekenni a fájdalmas területet.


        Kérdés: 2010-01-30 20:45:57; Megválaszolva: 2010. január 30., 20:45

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Allergiás?
        A panaszok ellen védelmet nyújthat az egysejtűek titkos fegyvere.
        Tehet a hüvelygomba ellen
        A bórsav jótékony hatása hüvelygomba kezelésére már régóta ismert.