talp, sarok fajas.

tisztelt doktor ur

kb kethete allandoan faj a bal sarkam  a nagylabujam es a sarkam kozti hid is nehezen megyek vele santitok es foleg a megindulas nehez.

arra gyanakodtam hogy viszergyuladasom van es azert faj egeszen odaig sugarzik vettem is ra kenocsott  liotont hattot valamit de a viszereimmel sincs minden redben mer faj eddig ez sem fajt, a bal labamban meg a terdemtol egeszen a forgocsontik hasito jelegu fajdalmam van arra meg diklofenak tartalmu gyogyszert szedek neha ra, akkor napokra szunik,.on szerint mi a bajom es hol kezdjem a kivizsgalasokat mert tudom most mar nem huzhatom az idott.

 

 

Dr. Papp Júlia válasza sarokfájás témában

Panaszait több minden okozhatja. A viszér is lehet a felelős a gondjaiért, ezzel érsebészetre kellene fordulni. A sarokfájdalma a sarkon lévő csontkinövés, vagy a talpi kötőszövetes lemez gyulladása okozhatja. A térd és csípő panasz lehet a két izület kopásából adódó fájdalmo, illetve gerinc eredetű eltérés is okozhat ilyet. Ezen panaszaival egy ortopédiai szakrendelést kellene felkeresnie!

Kérdés: 2009. november 24., 11:30; Megválaszolva: 2009. november 24., 11:30
Kérdések és válaszok: Mozgásszervi megbetegedések
Sarok és talp közötti erős...
TIsztelt Webdoktor! Az elmúlt években jelentősen meghíztam (+25 kg) , melyet az évek óta űzött futással sikerült leadnom. Sajnos azonban egy...
Fájdalom
Tiszteletem! A Következő fájdalommal küzdök. Még télen kezdődött hogy új csizmát vettem és nagyon megfájdult a sarkam. Azt hittem a csizmától...
CSONT
A JOBB LÁBON A SARKAMON ERŐS FÁJDALMAT ÉRZEK NEM ÁLLANDÓAN KÜLÖNÖSEN MIKOK FELÁLLOK PÁR LÉPÉS MEGTÉTELE UTÁN MEGSZÜNIK A FÁJDALOM
Sarokfájás
Üdvözlöm önöket. 33 éves normál testalkatú férfi vagyok. A problémám a következő, a jobb sarkam reggelente, vagy rövidebb ülés után is...
Sarokbántalom
Tisztelt Doktor Úr! Azzal a kérdéssel fordulok önhöz, hogy mit javasol sarokbántalom esetén? A barátom kb 2m magasról 90kg-jával a jobb...