• Hyalgan beadása

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Minden orvos "találomra" adja be a Hyalgant, vagy létezik esetleg olyan módszer (ultrahangos követés, vagy bármi más)amivel biztosan jó helyre sikerül beadni az injekciót. Köszönöm M

        WEBBeteg szakértő válasza a hialuronsav témában

        Tisztelt Kérdező!

        Természetesen az UH-al teljesen egyértelműen követhető, hogy hol jár az injekciós tű vége, azonban erre a napi rutinban vagy nincsen lehetőség helyben, vagy pedig nincs rá szükség, mert annyira rutinos az orvos (ez inkább ortopédekre jellemző). Ugyanakkor egy átlagos térd esetében ez rutin eljárásnak tekinthető, az egyik leggyakrabban szúrt ízületünk. Érzi az orvos, hogy mikor melyik részbe jut be, ha elakad a tű, az nem jó.  Szerintem keressen egy olyan orvost, aki sok ilyen injekciót adott már sikerrel, így nem szükséges UH-os vezérlés!

        Üdvözlettel: Dr. Szamosi Szilvia


        Dr. Szamosi Szilvia, reumatológus
        gyermekgyógyász Itt kérdezhet

        Dr. Molnár Anna

        Kérdés: 2009-10-22 22:32:43; Megválaszolva: 2009. október 22., 22:32

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Harc az ajakherpesz ellen
        COVID-19: hivatalos ajánlások
        Tájékoztatók az Egészségügyért Felelős Államtitkárságtól.
        Célzott molekuláris terápiák
        Számos daganattípusban áll rendelkezésre célzott terápia.