Hogy segíthetnék?

gyógymasszőrként dolgozom és egyik betegemnek sinkumart kell szednie. Masszázs helyett használhatok kézi ultrahangos masszírozót, vagy az is ellenjavallt? A betegnek kötöttek a nyaki izmai, a trapézizma, fejét alig bírja fordítani. A sanz-gallért javasoltam, de egy nyaki műtét óta nem tudja használni, mert fullad tőle.

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza masszázs, syncumar témában

Kedves Kolléga!

Tudomásom szerint az ultrahangos masszírozásnál a gépet gyengéden mozgatják, maga az ultrahang az, amely a masszázst végzi, ez erős mechanikai behatást nem végez, Syncumaros betegnél használata nem ellenjavallt.Üdvözlettel: Dr. Csuth Ágnes, háziorvos

Dr. Csuth Ágnes, családorvos
Kérdés: 2009. augusztus 04., 14:49; Megválaszolva: 2009. augusztus 04., 14:49
Kérdések és válaszok: Mozgásszervi megbetegedések
Masszírozás
Tisztelt Szakerto! Tanacsot szeretnek kerni Ontol, hogyan masszirozzam anyukamat. 50 eves es reumatikus betegsegben szenved mar evek ota. (Humira injekciot...
Finanszírozás
Tisztelt dr. Szamosi Szilvia! Találkoztam az infra terápiás thermó masszázságyakkal és kipróbáltam több készüléket is. Biztos hallott már a...
Masszázs ülés
Most vettem egy masszázs ülést, ami több fokozatban és módban maszíroz, eléggé erősen, és a kérdésem, hogy hányszor lehet használni egy nap...
Mi okozhat erős lábujj fájdalmat?
Csontritkulás