Sokizületi gyulladás

Tisztelt Dorktor Nő/Úr!

Sokizületi gyulladás miatt Remicade kezelést kapok, a Medrol szedését sem lehetett abbahagyni ami miatt menzes problémáim is vannak. Kérdésem, hogy ezek mellett a Mastodyon homeopátiás készítményt lehet-e szednem. Köszönettel. 

 

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza sokízületi gyulladás témában

Tisztelt Kérdező!

Sajnos nem ismerem ennek a homeopátiás készítménynek a hatását, illetve az összetételét. Azonban a Remicade mellett kevés olyan szert tudok, melyet ne lehetne egyidőben alkalmazni, így valószínűleg nincsenek egymással kölcsönhatásban, de ezt sajnos biztosra nem állíthatom. A Medrolt nagy valószínűséggel el lehet a későbbiekben hagyni, ha a betegség megnyugszik, és beáll a Remicade hatása. Gondolom Trexan tbl-t is kap mindezek mellett.

 Üdvözlettel: Dr. Szamosi Szilvia

Dr. Szamosi Szilvia, reumatológus
Kérdés: 2009. július 16., 09:34; Megválaszolva: 2009. július 16., 09:34
Kérdések és válaszok: Mozgásszervi megbetegedések
Szíveskedjen a röntgen leletet...
Térd alján fájdalom hosszú ideje
Térdízületi gyulladás
Terápia javaslat
Mit lehet tenni? Mit szedjen?