Szívbetegség

22 éves vagyok, nem túl gyakran, de előfordul, hogy a szívembe szúró érzést érzek, ha veszem a levegőt ez fokozódik.Ez az érzés nem tart sokáig, hamar elmúlik.Köze lehet ennek esetleg a kávé fogyasztáshoz? Előjele ez valamilyen szívbetegségnek?

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza mellkasi fájdalom témában

Kedves kérdező!

Nem valószínű, hogy ebben az életkorban anginás mellkasi fájdalmai lennének. A szúró, légvétellel összefüggő fájdalom inkább mozgászervi eredetű lehet, vagy a mellhártya izgalma okozhatja, mivel ritkán és rövid ideig jelentkezik, nem hiszem, hogy aggódnia kellene miatta. Ha sűrűsödnének a panaszok, egy tüdőgyógyászati vizsgálat jön szóba.Üdvözlettel: Dr. Bene Orsolya

Kérdés: 2009. július 13., 09:50; Megválaszolva: 2009. július 13., 09:50
Kérdések és válaszok: Mozgásszervi megbetegedések
Szíveskedjen a röntgen leletet...
Térd alján fájdalom hosszú ideje
Térdízületi gyulladás
Terápia javaslat
Mit lehet tenni? Mit szedjen?