Végtagzsibbadás

Kedves Doktornő! Közel két hónapja vettem észre, hogy bal kéz élem, kisujjam és gyűrűs ujjam a reggeli ébredéskor zsibbadt. Kis idő multával elmúlik, de napközben is vissza-visszatér! Olvastam a honlapon erről írt témaköröket, de ha erre van lehetőség, szeretném szűkíteni a kört! Válaszát előre is köszönöm! Tisztelettel: Halasi Gábor

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza teniszkönyök témában

Tisztelt Kérdező!

Lehet teniszkönyök következménye, vagy méginkább amiatt, hogy alváskor megnyomódik az idegszál esetleg a hónaljárokban, vagy a vállcsúcsnál, illetve nyaki gerincsérv is okozhat ilyen tüneteket.

Egy sima mellkas rtg felvételt is érdemes volna készíteni, hogy nincsen-e olyan csontos kinövés, vagy nyaki borda, mely nyomja valamelyik ideget. Ezen kívül ideggyógyászaton végeznek ENG vizsgálatot, mely segít a kiindulást meghatározni.

 Üdvözlettel: Dr. Szamosi Szilvia

Dr. Szamosi Szilvia, reumatológus
Kérdés: 2009. július 02., 22:20; Megválaszolva: 2009. július 02., 22:20
Kérdések és válaszok: Mozgásszervi megbetegedések
teniszkönyök
Tisztelt Doktor! Szeretném megkérdezni, hogy mennyi idő lehet a teniszkönyök gyógyulása? Jelenleg Flector kenyőcsöt és könyök pelottát...
Teniszkönyök
Állitólag teniszkönyököm van, ami már 3 hónapja nagy fájdalommal jár..Sírni tudnék.. Ezt olvastam.." A következő terápiás lehetőségek...
Teniszkönyök
Betont dongoltem 1 honapja es megfajdult a konyokom.Sajna rendszeresen hasznalnom kell konyokomet es nem mulik a fajdalom. Kicsit a belso butyok csont mintha...
Könyök fájdalom, mit tegyek?
Tisztelt szakorvos! kb. fél éve kezdödött h a könyökem mozgatásakor erös fájdalmat éreztem.kinyujtáskor, behajlitáskor, és emeléskor éreztem...
Teniszkönyök
Tisztelt Ortopédus! Nem régiben állapitották meg nálam a teniszkönyök diagnőzist.Sokáig kezeletlen volt. Most a rheumán lézer kezelést...