Mi okozhatja?

Üdvözlöm. A segítségét kérném. Szúr a mellkasom a bal oldalt a mellkas csont alatt nem erősen, de egy tompa szúró érzést sokszor érzek van mikor egész nap. Az orvosom már készített tüdőszűrőt és gyomor ultrahangot, de nem talált semmit, azt mondta talán a fizikai munka miatt, de a csont alatt közvetlen ha kicsit visszatartom a levegőt és az ujjammal megmozgatom olyan, mintha mozogna ott esetleg valami, ami elvált a csontól, mintha fel lenne szakadva a csont alatt közvetlen a rekeszizom vagy nem tudom mi van ott. Ez lehet, hogy ez kicsit furán hangzik, de nem tudom másként leírni. ez már kb egy 8. hónapja tart és nem tudom mi lehet a probléma. Válaszát előre s köszönöm.

WEBBeteg szakértő válasza mellkasi fájdalom témában

Tisztelt Kérdező! Gondolom a szegycsontra gondol , amikor írja, hogy mozog valami alatta, mert ezt nem írja pontosan. A szegcsontnak ugyanis az alsó része porcos, és az valóban kissé mozdítható. Mindenesetre gyulladás, fájdalom ott keletkezhet. Azt javaslom, hogy kérjen időpontot reumatológiai szakrendelésre!  Üdvözlettel.

Megválaszolva: 2009. június 28.

Kérdések és válaszok: Mozgásszervi megbetegedések

Mellkasfájdalom, quantiferon pozitív...
Tisztelt doktornő! 2019-Ben igazolt, nem fertőző tbc-s beteg voltam. Pár hónapnyi gyógyszeres kezelést követően gyógyultnak nyilvanítottak, közben. 1.típusu...
Nyelőcső és hát fájdalom
Jonapot . Kb 5 eve lassan elkezdodott egy nyelési fájdalom. 3 szor voltam endoszkopon. nem reg ct-en es MR -in. sehol semmi komolyat nem lattak. azt hittem...
Szívprobléma
Tisztelt Belgyógyász doktor úr! 32 éves férfi vagyok. 6-12 havonta járok kardiológiai kivizsgálásra, ahol eddig ekg, terheléses EKG, szív Uh rendben volt....
Szívinfarktus, puffadás?
Tisztelt Doktor Úr! Egészséges 35 éves férfi vagyok. Sajnos merevedési zavarok miatt Tadalafil 5 mg ot kell szednem. (Urológus irta fel). Nagyon tartok a...
Mellkasi fájdalom
Tisztel Doktornő! Kb 3 hónapja jelentkezett először a fájdalom a mellkasomban. Kissé balra orientálódik a szívem környékére. Nem köthető sem napszakhoz, sem...
MR vizsgálat ?
Kedves Laki Doktor Úr! A segítségét szeretném kérni. A tél folyamán felvetődött egy vékonybél Crohn betegség lehetősége, amit márciusi szövettani eredmény...