Térdfájdalom

Tisztelt Dokrtor Úr/ Doktornő

188 cm magas vagyok és 86 kg, olyan 2 hónappal ezelőtt leugrottam ezzel a súllyal a közelítőleg 2 méter magas kerítésünkről  (betonra) , nem sikerült rendesen "tompítanom" az esésen és szó szerint visszapattantam a saját lábamról mint egy rugóról. Nem tudom mi történhetett odabent, de ezután pár napig fájt a bal térdem járás illetve guggolás közben, a járás közbeni fájdalom megszűnt, viszont ha guggolok, vagy rossz helyzetbe fordítom a lábam azóta is ugyanolyan fájdalmas nyilallást érzek belül mint akkor amikor "estem". Tisztelettel szeretném kérdezni, hogy vajon mi történhetett? húzódás? valami leválás?  csontrepedés? érdemes lenne inkább megnézetnem mint szenvedek vele?  

Köszönettel: E. Norbert

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza térdfájás témában

Kedves Norbert!

A meniscus, azaz a térdízületben elhelyezkedő porc sérülékeny, ezért az ugrás során ennek a sérülése, vagy a szalagok sérülése következhetett be. Ortopédiai rendelést keressen fel, UH vizsgálatra nagy valószínűséggel szükség lesz!

 Üdvözlettel: Dr. Szamosi Szilvia

Dr. Szamosi Szilvia, reumatológus
Kérdés: 2009. június 26., 09:05; Megválaszolva: 2009. június 26., 09:05
Kérdések és válaszok: Mozgásszervi megbetegedések
Csigolya roppanás ,csont ritkulás
Keresztszalag (15)
Bokasérülés: Mit jelent?
Bokaduzzanat
MRI lelet SCHMOLR csomok