Használhatok -e CERAGEM masszázságyat

2008 áprilisában állapítottak meg szívritmuszavart., Pitvari fibrillátiót és fluttart. Kétszer végeztek kardióverziót, de a panaszok ismétlődtek, majd októberben pitvari fltattern ablációt. Azóta csak nagyon enyhe panaszok, főleg frontok alkalmával jelentkeztek. A Ceragem akupresszúrás ágyat a gerincproblémáim miatt használtam. Nem tudom, hogy most a ritmuszavart nem befolyásolja-e? Használhatom-e és ha igen milyen gyakorisággal? Köszönöm Sz. M.

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza masszázságy témában

Tisztelt Kérdező!

Ezt a kérdést a termék gyártójának illetve a forgalmazónak kellene elsősorban feltenni, mert nekünk orvosi tapasztalatunk nincsen ezzel kapcsolatban. Azonban úgy gondolom, hogy mivel pl. a szauna, vagy bármilyen hőhatás provokálhat ritmuszavart, ezért nem ajánlott az Ön számára a Ceragem ágy használata.Üdvözlettel: Dr. Szamosi Szilvia

Dr. Szamosi Szilvia, reumatológus
Kérdés: 2009. június 24., 13:46; Megválaszolva: 2009. június 24., 13:46
Kérdések és válaszok: Mozgásszervi megbetegedések
Szíveskedjen a röntgen leletet...
Térd alján fájdalom hosszú ideje
Térdízületi gyulladás
Terápia javaslat
Mit lehet tenni? Mit szedjen?