• Csonterősítő szerek

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kérdésem, hogy a csonterősítő szerekben található talkum, ill. kukoricakeményítő rákkeltő hatású-e? Sok helyen lehet olvasni, hogy pl. a talkum tartalmazhat azbesztet, mivel általában egy helyen fordulnak elő a természetben.

        Továbbá szeretném, ha ajánlanának gyógyszernek nem minősülő csonterősítő szereket.

        Válaszukat előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a csonterősítő témában

        Kedves Kérdező!

        A talcum nem rákkeltő, közömbös vivőanyag.
        Nem ajánlunk név szerint "csonterősítő" szereket, mert a reklámtevékenység nem megengedhető a WEBbeteg oldalain.
        A patikákban, gyógynövényboltokban százával vannak ilyenek.
        A megfelelő étrend, a kalcium, a magnézium tartalmú készítmények, és különösképp a testmozgás, rendszeres testedzés karban tartja a csontrendszert.

         

        Üdvözlettel: Dr. Nagykálnai Tamás


        Dr. Nagykálnai Tamás
        Itt kérdezhet

        Kérdés: 2009-06-12 15:37:23; Megválaszolva: 2009. június 12., 15:37

      • Kérdések és válaszok a témakörben: