Hirdetés
      • Erős fájdalmat érzek a talpamban az ín fáj

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! Időnként erős fájdalmat érzek a talpamban, a végighúzódó inban főképp. Lúdtalpam nincs, nem állok sokat, és csak időnként jelentkezik. A fájdalmas területet nyomogatva általában enyhül a fájdalom, de van mikor semmi sem segít. Mit tehetek ez ellen?

        WEBBeteg szakértő válasza a talpfájás témában

        Tisztelt Kérdező!

        A lábboltozat felépítésében több szalag és izom is részt vesz. Úgy gondolom, hogy a fájdalom hátterében mégiscsak a lábboltozatot alkotó egyik szalag túlterhelése vagy megnyomódása áll. Azt javasolnám, hogy esténként próbálja meg bemasszírozni ezt a területet izomlazító, gyulladácsökkentő kenőccsel, pl. Richtofit sportkrén, vagy levendulás kenőcs. Ha nem javul, menjen el ortopédiára, mert lehet, hogy talpbetétre lesz szüksége!

        Üdvözlettel: Dr. Szamosi Szilvia


        Dr. Szamosi Szilvia, reumatológus
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-06-12 21:54:33; Megválaszolva: 2011. október 05., 10:23

      • Kérdések és válaszok a témakörben: