• Mi lehet a baj? Déli órákra kézzsibbadás

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Déli órákra kézzsibbadás, ami sokszor az esti lefekvésig kitart, majd úgy 1 óra múlva megszűnik, sűrűn kell mély levegőt venni, gyengeség érzet, szaporább szívdobogás, mellkason belül bizsergés szerű érzés. Köszönöm: Csabai Ágnes

        WEBBeteg szakértő válasza a kézzsibbadás témában

        Kedves Ágnes!

        Úgy gondolom, hogy a fenti tünetek nem biztos, hogy összefüggenek egymással, és ha ezek tartósan, gyakran előfordulnak, akkor belgyógyászati kivizsgálás szükséges, hogy megnézzék, nincs-e ritmuszavar a háttérben.
        A kézszibbadás is lehet ennek folyománya, de más is okozhatja. Érbetegség, nyaki gerincsérv, csontos kinövés (pl. nyaki borda).

        Üdvözlettel: Dr. Szamosi Szilvia


        Dr. Szamosi Szilvia, reumatológus
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-06-08 19:38:28; Megválaszolva: 2011. október 05., 06:49

      • Kérdések és válaszok a témakörben: