• Láb zsibbadás

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Cím! Az alábbi problémával fordulok Ön felé. A talpam teljes felületén zsibbadás jelentkezik.Rendszertelenül, van, hogy csak az egyik talpam, de előfordul, hogy mindkettő egyszerre. Voltam vérvételen, de az eredmény negatív lett, kivéve a magas koleszterin szintemet. Várom válaszát, hogy Ön szerint mit kellene tenni a probléma kezelése érdekében.Előre is köszönöm.

        WEBBeteg szakértő válasza a talpzsibbadás témában

        Kedves Kérdező!

        Az Ön által leírt információ, a vizsgálata hiányában eléggé szegényes. A talpzsibbadást okozhatja lúdtalp, polyneuropathia (kisideg bántalom). Az ritka, hogy gerincbetegség  szimmetrikus lábzsibbadást okozna. Elsősorban ortopédia vizsgálatot javasolnék, majd ezt követően ideggyógyászati vizsgálatot, ha az ortopéd szakorvos nem talál elváltozást.

        Üdvözlettel: Dr. Bessenyei Mónika, neurológus


        Dr. Bessenyei Mónika, neurológus
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-28 09:32:09; Megválaszolva: 2011. október 04., 11:30

      • Kérdések és válaszok a témakörben: