Fájdalmas gerinc és hátfájás

Tisztelt Doktor/nő!

Január elején kezdődött "betegségem" illetve nem tudom mi ez, a bal vállamban, illetve hónaljban furcsa fájdalom jelentkezett nehezebben mozog és bizonyos helyzetekben erős fájdalmat érzek, mely kiterjed az egész lapockámra, a bordáimra illetve a karomra is. Felkerestem egy sebész szakorvost féltem ugyanis hogy nem e a mellemel van valami probléma aki közölte velem hogy ez reuma, de mivel fiatal vagyok 35 év nem ad gyógyszert csak kenegessem inno rheuma ill. fastum géllel. Gyógykezelés betartva a fájdalom azonban nem múlt el továbbra sem, sőt olyan minha minden csontomat testrészemet megfertőzte volna. A legszörnyübbek az éjszakáim ugyanis fekvés a legrosszabb akkor szinte az egész gerincem nagyon fájdalmas a hátam közepe és a derekam fáj a legkeményebben, erősen zsibbad a nyakam. Aztán ahogyan felébredek kiegyenesedek csökken a fájdalom csak nehezek a végtagjaim minden porcikám sajog, olyan mintha iszonyatos izomláz gyötörne, és nagyon nehezemre esik  a mozgás.

Gyógyszert csak vérnyomáscsökkentőt szedek, Betaloc 2x0, 25mg (sajnos sokszor elfelejtem) , tavaly történt alapos kivizsgálás főleg a pulzusom szapora szervi problémát csak köves epehólyagot állapítottak meg. Teljesen tanácstalan vagyok mi lehet  probléma, kérem segítsenek tanácsukkal.

Megértésüket, tanácsukat előre is köszönöm! macuka

 

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg Szakértő válasza gerincfájdalom témában

Tisztelt Kérdező!

Azt tanácsolom, hogy keressen fel egy reumatológiai szakrendelést, ahol a gerinc és a vállízületi mozgások vizsgálatával, esetleges rtg vizsgálatokkal megállapítják, hogy honnan erednek a fájdalmai. Addig valóban csak a fájdalomcsillapító kenőcsöt érdemes megpróbálni, illetve gerinctornát, úszást. A háti fájdalom lehet gerincferdülés következménye, de porckorongbántalom, csigolyák közötti ízületek meszesedése miatt is fennállhat.Üdvözlettel: Dr. Szamosi Szilvia

Kérdés: 2009. május 21., 10:17; Megválaszolva: 2011. október 03., 11:12
Kérdések és válaszok: Mozgásszervi megbetegedések
Csigolya roppanás ,csont ritkulás
Keresztszalag (15)
Bokaduzzanat
MRI lelet SCHMOLR csomok
Mitől lehet ez?