• Tisztelt Doktornő!

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Férjem mozgásszervi panaszaira ("recseg-ropog" a térde, nyaka, kulcscsontja stb. főleg fizikai megterhelés során - edzés, kerti munka stb.) vásásroltunk Béres Porcerő tablettát. A dobozon az látható, hogy napi 3x2 tablettát kell bevenni (szerintem az 1 db tabletta is elég) , de eléggé megilyesztett, hogy ráírták, a dobozra, hogy mielőtt elkezdi szedni, konzultáljon orvossal. Férjemnek nincs allergiája a különböző - hal , rák, kagyló félékre (dobozon ez is kikötés volt) .

        Kicsit megijedtünk, tényleg szükséges-e pl. körzeti orvossal beszélni, mielőtt elkezdni (hozzáteszem a körzeti orvos szerintem elküli melegebb égtájra, ha ilyen miatt felkeresi Őt)???Vagy tartalmazhat valami veszélyes anyagot a gyógyszer?

        Válaszát előre is köszönöm! Mercédesz

        WEBBeteg szakértő válasza a porcerősítő témában

        Kedves Mercedesz!

        Véleményem szerint nyugodtan szedheti a férje a porcerősítőt, mert ezek a termékek csak ismert hatóanyagokat tartalmaznak. Az természetes, hogy bizonyos embereknél allergiás reakció jelentkezhet, ez minden gyógyszererre, idegen anyagra érvényes, ami a szervezetbe kerül. Sajnos ez nem kiszámítható, hogy bizonyos fűszerre pl. hogyan reagál az immunrendszerünk. Azt is csak a biztonság kedvéért írják rá, hogy kérdezze meg az orvosát, mielőtt elkezdi szedni, de úgy gondolom, hogy ez szintén túlzott óvatosság.

         

        Üdvözlettel: Dr. Szamosi Szilvia


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-05-18 22:30:43; Megválaszolva: 2011. október 03., 10:01

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés