• Sarokfájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        T. Doktornő/úr! i lehet az oka, hogy a jobb sarkam kegyetlenül fáj a hátsórészén az achilles saroknál. Lassan már hátul zárt cipőt nem fogok tudni használni a fájdalom miatt.Várom szives választá köszönettel: F.Éva

        WEBBeteg szakértő válasza a sarokfájdalom témában

        Tisztelt Kérdező!

        Leggyakrabban az Achilles ín tapadásánál kialakult gyulladás okozza a fájdalmat. Ez adódhat az izom megterheléséből, vagy állandó irritációból, amit okozhat a sarokcsont kinövése is. Gyulladáscsökkentő kenőcs, vagy iontoforézis, UH-os kezelés segíthet a panaszokon.

        Üdvözlettel: Dr. Szamosi Szilvia


        Dr. Szamosi Szilvia, reumatológus
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-19 22:20:30; Megválaszolva: 2011. október 03., 09:30

      • Kérdések és válaszok a témakörben: