• SPA betegség mellett kisbaba

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor úr!

        Férjemnél tavaly daignosztizálták az SPA betegséget. Idén januártól kap biológiai terápiát. Viszont hamarosan kisbabát szeretnénk...kérdésem az lenne, hogy ilyen esetben okozhat-e gondot a sok gyógyszer, és a biol.terápia, esetleg hagyja abba valamelyiket?

        Jelenleg Medrot szed (napi 4 mg), Salozopyrint (napi 6 szem) Diclac (napi 1 szem) és a biol.terápiaként Enbrel injekciót (heti egy adag).

        Köszönettel

        WEBBeteg szakértő válasza a SPA témában

        Tisztelt Kérdező!

        A biológiai terápiát fel kellene függeszteni arra az időszakra, hivatalosan fél évvel a tervezett gyermekvállalás előtt. A többi gyógyszerrel nincsen gond!

        Üdvözlettel: Dr. Szamosi Szilvia


        Dr. Szamosi Szilvia, reumatológus
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-19 13:59:49; Megválaszolva: 2011. szeptember 30., 13:54

      • Kérdések és válaszok a témakörben: