SPA betegség mellett kisbaba

Tisztelt Doktor úr!

Férjemnél tavaly daignosztizálták az SPA betegséget. Idén januártól kap biológiai terápiát. Viszont hamarosan kisbabát szeretnénk...kérdésem az lenne, hogy ilyen esetben okozhat-e gondot a sok gyógyszer, és a biol.terápia, esetleg hagyja abba valamelyiket?

Jelenleg Medrot szed (napi 4 mg) , Salozopyrint (napi 6 szem) Diclac (napi 1 szem) és a biol.terápiaként Enbrel injekciót (heti egy adag) .

Köszönettel

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg Szakértő válasza SPA témában

Tisztelt Kérdező!

A biológiai terápiát fel kellene függeszteni arra az időszakra, hivatalosan fél évvel a tervezett gyermekvállalás előtt. A többi gyógyszerrel nincsen gond! Üdvözlettel: Dr. Szamosi Szilvia

Kérdés: 2009. május 19., 13:59; Megválaszolva: 2011. szeptember 30., 13:54
Kérdések és válaszok: Mozgásszervi megbetegedések
Csigolya roppanás ,csont ritkulás
Keresztszalag (15)
Bokaduzzanat
MRI lelet SCHMOLR csomok
Mitől lehet ez?