Hirdetés
      • Lehet bevérzés miatt trombózisom?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Jó napot! 19 éves vagyok, beütöttem a lábszáramat és egy duzzanat keletkezett ott, kékes elszineződéssel. Lehet ennek következménye trombózis? köszönöm válaszát

        WEBBeteg szakértő válasza a lábszársérülés témában

        Kedves Kérdező!

        Az ütéstől a szövetek közé történik a bevérzés, trombózis esetén az érben történik  valamilyen hajlamosító tényező hatására vérrögképződés. Trombózis esetén nemcsak a duzzanat fáj, hanem nagyobb területen, akár az egész alsó végtag. 

         

         

         

        Üdvözlettel: Dr. Jóna Angelika


        WEBBeteg szerkesztőség
        Itt kérdezhet További orvosok

        Kérdés: 2009-05-12 22:46:17; Megválaszolva: 2011. szeptember 30., 11:50

      • Kérdések és válaszok a témakörben: