• Lábfájás

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        T.Doktor úr/nő! Én napi nyolc órában állómunkát végzek egy nagyon kényelmetlen védőcipőben. A panaszom az hogy nagyon fáj a lábam a talpam már a második, harmadik óra után. Másik panaszom, hogy születésemtől fogva a ball lábam ötödik ujja ráhajlik a negyedikre ami eddig nem okozott problémát.De mióta ezt a cipőt kell viselni lett rajta egy seb(az ujj belső oldalán)ami nagyon fáj és elég sűrűn szúró fájdalmat érzek az ujjamba. Az lenne a kérsésem hogy ezeket a panaszokat a cipő okozhatja-e vagy más oka lehet.Válaszát előre is köszönöm.Üdvözlettel, N.Ildikó.

        WEBBeteg szakértő válasza a lábfájdalom témában

        Kedves Ildikó!

        Azt gondolom, hogy nagy valószínűséggel a cipő okozza ezeket a problémákat, ha van lehetősége ortopéd cipőre cserélni, mindenképpen ajánlatos. Azonban sajnos az ujj ráhajlása abban sem fog megszűnni, annak csak a műtéti korrekciója lehetséges. A seb kialakulásának megakadályozására csak azt tudja csinálni, hogy valami puha szivacsot, vagy gézt és vattát tesz a 2 ujj közé, illetve nagyon fontos seb mindennapos kezelése, tisztántartása.

         

        Üdvözlettel: Dr. Szamosi Szilvia


        Dr. Szamosi Szilvia, reumatológus
        Orvos Itt kérdezhet

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-10 21:07:39; Megválaszolva: 2011. szeptember 30., 09:34

      • Kérdések és válaszok a témakörben: