• Izomfájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Doktor úr/nő!

        Tegnap szkanderbajnokságot rendezett a baráti kör, és én is részt vettem rajta.Bemelegítés nélkül ugrottam neki az első ellenfelemnek aki nem bírt lenyomni, viszont utána a mind a két karjával próbálkozott. Körülbelül 5 másodpercig bírtam aztán a mellékelt kép bekarikázott részén, úgy éreztem mintha megpattant volna valami. Azóta a karomat is alig bírom fölemelni. Mit tehetnék?

        WEBBeteg szakértő válasza a izomsérülés témában

        Tisztelt Kérdező!

        Sajnos lehet, hogy sérült az izom, vagy részleges szakadás is előfordulhat. Menjen el ortopédiai vagy traumatológiai szakrendelésre, ahol megvizsgálják a vállmozgásokat, illetve készíteni tudnak egy UH-ot, hogy kizárják az izom szakadását ezekkel.
        Nyugalomba kell helyezni a kart, felkötni kendővel és be lehet borgatni hideg vizes ruhával, hogy a fájdalmat csillapítsa.

        Üdvözlettel: Dr. Szamosi Szilvia


        Dr. Szamosi Szilvia, reumatológus
        Orvos Itt kérdezhet

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-09 22:08:31; Megválaszolva: 2011. szeptember 29., 15:35

      • Kérdések és válaszok a témakörben: