Hirdetés
      • Ausztráliából kérem a segitséget.

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        szeretnem megkerni a doktor urat/not hogy valaszoljon a kerdesemre mert mar egyre jobban faj a csipom es nem tudom milyen tornat vegezhetek. Most jellenleg ausztraliaban tartozkodom es itt nem tudok kihez fordulni segitsegert.Elore is koszonom.

        WEBBeteg szakértő válasza a csípőfájdalom témában

        Tisztelt Kérdező!

        Alapvetően a tornát az határozza meg, hogy mi a gond a csípőjével, mert ez pontosan nem derül ki a levélből. Ha kopásos ízületi betegsége van, akkor elsősorban a csípő kifelé hajlítása és a a befelé forgatás károsodik.
        A szobakerékpározás jó hatású szokott lenni, illetve az úszás is jó, mert abszolút tehermentesített állapotban minden irányban megmozgatja a csípőízületet.
        Nem tudom, hogy készült-e rtg felvétel, mert alapvető lenne elsőként tisztázni a folyamatot, hogy mitől fáj a csípő.

         

        Üdvözlettel: Dr. Szamosi Szilvia


        Dr. Szamosi Szilvia, reumatológus
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-14 15:35:50; Megválaszolva: 2011. szeptember 29., 06:13

      • Kérdések és válaszok a témakörben: