• Gyógyszerek/Vitaminok

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt doktornő/doktorúr!

        Az lenne a kérdésem hogy létezik-e valamilyen gyógyszer, vitamin amely segit a csontok, és a test növekedésében?

        Több évvel ezelőtt szedtem valamilyent, ami tényleg sokat segitett, de sajnos olyant már azt hiszem nem lehet kapni, sőt még a nevére sem emlékszem.

        Leginkább olyan érdekelne, amivel már 1-2 hét alatt látványosan 5-6 centit lehet nőni.

        De ha biztos hatása van, az se baj, ha több idő.

        Kérem szépen soroljon fel nekem ilyen jellegű gyógyszereket, vitaminokat, vagy valamilyen kezelést, evésrendet, ami ebben segit.

        Mert ki volt vizsgálva, és nem betegség miatt, de több éve egy fél centit sem nőttem (amiután az a gyógyszer elfogyott) és nagyon zavar ez engem.

        ezért kellene valami gyógyszer rá.

        kérem segitsen

         

        WEBBeteg szakértő válasza a növekedés témában

        Tisztelt kérdező!
         
        Feltételezem ön felnőtt korú. Ezért nem nő több éve. Ilyenkor a növekedési zónák a csontokban lezáródtak és nem lehetséges a további növekedés. Ilyen gyógyszer nincs.

         

        Üdvözlettel: Dr. Fáklya Mónika, endokrinológus, gyermekgyógyász


        Dr. Fáklya Mónika, endokrinológus, gyermekgyógyász
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-29 09:59:49; Megválaszolva: 2011. szeptember 28., 11:26

      • Kérdések és válaszok a témakörben: