• Derék és csípő

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő/DoktorÚr!

        39 éves nő vagyok és azzal a problémával fordulok önnökhöz, hogy sajnos sokáig nem tudok hajolni/kertészkedni/, Alig tudok felegyenesedni és a másnapi mozgás nagyon fájdalmas.Jobb csípőm tájékán.Néha úgy érzem feszíti, ég, hideg elönti azt a területett, lábaim is elszoktak zsibadni.Remélem tudnak segíteni.Várom levelüket.

        Tisztelettel: Sitkei Istvánné          

        WEBBeteg szakértő válasza a Derékfájás témában

        Tisztelt Kérdező!

         Panaszai hátterében derékból kisugárzó fájdalom, pl. ischias állhat, vagy maga a csípőízület eltérései, kopás, vagy gyulladás. 

        Ha nem történt még reumatológiai és rtg vizsgálat, akkor ezekről a területekről kellene készíteni, hogy lássuk, hogy van-e olyan csontszerkezeti eltérés, mely indokolja a panaszait.     

         

        Üdvözlettel: Dr. Szamosi Szilvia


        Dr. Szamosi Szilvia, reumatológus
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-28 15:13:14; Megválaszolva: 2011. szeptember 28., 07:50

      • Kérdések és válaszok a témakörben: