• Izületi gyulladás?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Iratmegsemmisítés miatt több réteg vastag papírt tépkedtem néhány órán keresztül. Azóta a bal hüvelykujjam végén lévő (tenyér felé eső) izület be van dagadva, nagyon fáj és el is deformálódott kicsit. Ennek 5 hónapja. Fastum géltől nem javul. Mi lehet ez és mit tehetek?

        Köszöm, ha segít

        WEBBeteg szakértő válasza a ízületi gyulladás témában

        Tisztelt Kérdező!

         Elképzelhető, hogy ínhüvelygyulladása van, és azt javasolnám, hogy ha ilyen hosszú ideje nem szűnik, akkor menjen el ortopédiára, mert lehet, hogy néhány hétre érdemes volna rögzíteni, nyugalomba helyezni az ujját. Ha pedig egyéb, ízületi gyulladás van, akkor pedig gyógyszeresen lehet befolyásolni. Próbált-e már esetleg gyulladáscsökkentő gyógyszert bevenni?

         

         

        Üdvözlettel: Dr. Szamosi Szilvia


        Dr. Szamosi Szilvia, reumatológus
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-25 23:41:37; Megválaszolva: 2011. szeptember 27., 12:07

      • Kérdések és válaszok a témakörben: