• Vállfájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztel Doktor Úr/ Nő!

        4 nappal ezelőtt kézilabdázás közben hátra rántották a vállam. Azóta szüntelenül fáj. Másnap elmentem edzésre, mert akkor még nem éreztem olyan nagy fájdalmat. Másnap jobban fájt és duzzanat is keletkezett rajta, mozgatás közben intenzívebben fáj. Ez csak egy egyszerű rándulás vagy lehet valami komolyabb? 

        WEBBeteg szakértő válasza a vállfájdalom témában

        Tisztelt Kérdező!

        Nagy valószínűséggel rándulásról van szó, de részleges izomszakadás is előfordulhat ilyenkor. Nyilván ha fican, vagy teljes izomszakadás lenne, azt könnyen észrevette volna, és nem tudott volna mánap ismét edzésre menni.
        Mindenesetre pihentesse,  kenje be Fastum géllel, borogassa, illetve az is jót tesz, ha a karját középállásban felköti egy kendővel és nem lógatja.
        Ha nem szűnnek jelnetősen a panaszok, akkor el kell menni UH vizsgálatra traumatológiára.

         

        Üdvözlettel: Dr. Szamosi Szilvia


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-04-21 10:04:15; Megválaszolva: 2011. szeptember 27., 06:33

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés