• Gerincferdülés météte ordopéd javaslatra

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Jónapot kivánok!

        Azt szeretném megtudni, hogy ha nekem van 35 fokos gerincferdülésem akkor ön mit ajánlana, tudniillik beszéltem egy orthopéd orvossal aki a mütétet javasolta és beszéltem egy gyógytornásszal aki a tornászást javasolta és most nem tudom mit kezdjek én 19 vagyok.

        Segitségüket előre köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a gerincferdülés témában

        Tisztelt kérdező!

          Ha nincsenek légzési panaszai, kifejezett fájdalmai, akkor ilyen görbület mellett és a kora miatt még a konzervatív kezelés mellett állok ki, azaz fűzőkezelés és gyógytorna. Amikor befejeződik a növekedés, ami az ön korában már határeset, akkor már a fűzőkezelésnek nincs értelme.Ha mindezek ellenére még 5 fokot rosszabbodik a gerincferdülés, ill. panaszai vannak, műtét elvégzése ajánlott.

         

         

        Üdvözlettel: Dr. Juhász Csaba, traumatológus


        Dr. Juhász Csaba, traumatológus
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-16 13:27:51; Megválaszolva: 2011. szeptember 26., 06:39

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések