• Lábfájás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktor nő/úr!

        Még kisfiam születése után (2006. okt.) közvetlen elkezdett fájni a lábam, egészen pontosan a lábfejem és ott is leginkább a felső ív. Nem igazán tudtam megfogalmazni ezt az érzést, nem igazán intenzív fájdalom volt ez sokal inkább fárdtság, gyengeség stb. és csak este lefekvés előt jött elő igazán, ezért nem is mentem orvoshoz. Most második gyermekünkkel vagyok 23 hetes és még mindig fáj ugyanott csak intenzívebben, napközben is fáradtak, nehezek a lábaim, eddig egy kis masszírozás és pihenés segített rajta, de most sajnos már ez sem segít. Mit tudna tsnácsolni mit tegyek vele, mert már a hétköznapjaimban is korlátoz.Válaszát előre is nagyon köszönöm!

        Tisztelettel: Éva

        WEBBeteg szakértő válasza a lábfájdalom témában

        Kedves Éva!

        Panaszai hátterében többféle eltérés is állhat, a lábtőcsontokon tapadó feszítő inak gyulladása, csonthártyagyulladás is kialakulhat, ha valamilyen cipő irrtálta a lábhátat, vagy egyszerűen egyéb lábboltozati probléma, bokasüllyedés miatt fájdalmas ez a terület. Mindenképpen kenje fájdalomcsillapító kenőccsel, illetve egy rtg vizsgálattal ki lehet zárni, hogy nincs-e csontkinövés, vagy egyéb csontszerkezeti eltérés, mely esetleg gyulladásra utal.

         

         

        Üdvözlettel: Dr. Szamosi Szilvia


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-04-25 23:42:58; Megválaszolva: 2011. szeptember 23., 15:10

      • Kérdések és válaszok a témakörben: