• Fáj a lábam

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        ÜDVÖZLÖM ÖNÖKET!ÉN 30ÉVES NÖ VAGYOK  PROBLÉMÁM VAGYIS PANASZOM  A LÁBAMMAL VAN NAGYON SOKAT FÁJ  ELÖSZÖR  EGY CSOMOT ÉSZLELTEM BENNE A BOKÁM FELETT KB 5CM REL AZTÁM NEM OLY RÉGEN AZ EGÉSZ BAL LÁBAM KÜLSÖ RÉSZE A TÉRDEMIG FELDAGADT, UGY HOGY FENTRÖL NÉZVE ALIG LÁTTAM A ZOKNIMAT ,,BEVÖRÖSÖDÖTT ÉS NAGYON FORRO VOLT EZ KB 2 NAPIG TARTOTT.AZÓTA 2X ÉREZTEM DE NEMILYEN SULYOSAN...MI LEHET A BAJ??VÁLASZUKAT ELÖRE IS KÖSZÖNÖM TISZTELETTEL G.H.

        WEBBeteg szakértő válasza a lábfájdalom témában

        Tisztelt Kérdező!

        Lehetséges, hogy visszérgyulladás, vagy thrombosis okozza a panaszokat, de lehet ízületi gyulladás, vagy ha netán megsértette, és felülfertőzödhetett, akkor akár orbánc is kialakulhat, főleg, ha láz is jelentkezik. Köszvényes ízületi gyulladás is indulhat ilyen panaszokkal. Mindenképpen jó a borogatás, nyugalomba helyezés, de ha nem múlik, láz jelentkezne, romlanak a panaszok, akkor forduljon orvoshoz, mert szükség van laborvizsgálatokra is, hogy kiderüljön mi okozza a lábduzzanatát!

         

        Üdvözlettel: Dr. Szamosi Szilvia


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-04-07 15:24:21; Megválaszolva: 2011. szeptember 23., 08:44

      • Kérdések és válaszok a témakörben: