Hirdetés
      • Ízületi gyulladás problémák

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        a bokámal kezdődőtt bedagadt és nagyon fáj utána már a térd kalácsom is nagyon fáj.voltam orvosnál irt diclofenac duo kapszulát de sajnos már az sem hat legyen szives megirni mivel lehet még gyogyitani mert van mikor beis lázasodok vele.várom válaszát

        WEBBeteg szakértő válasza a ízületi gyulladás témában

        Tisztelt Kérdező!

        A gyulladásos ízületi betegség hátterében többféle kórkép állhat. Leggyakoribbak a köszvény, rheumatoid arthritis, reaktív arthritis, vagy az infektív, vagy fertőzéses ízületi gyulladás. Menjen el reumatológushoz, hogy megvizsgálják, vérvételekkel eldöntsék, hogy mi áll a háttérben!

         

         

        Üdvözlettel: Dr. Szamosi Szilvia


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-04-01 09:09:25; Megválaszolva: 2011. szeptember 22., 11:37

      • Kérdések és válaszok a témakörben: