• Sokízületi gyulladás

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor/Doktornő!

           Édesanyámnak sokéves fájdalmak után tavaly sokízületi gyulladást állapítottak meg, és azóta is állandó gyulladás van a szervezetében, pedig szedett Arcoxia-t, Metotrexan-t, Arava-t, sőt kéthetes kezelésen is volt az Orfiban.Jelenleg nem tudja egyik gyógyszert sem szedni a mellékhatások miatt, amit most írtak fel neki nem szedheti, mert visszatérhet tőle korábbi rákbetegsége. Ami miatt fordulok a Doktor/doktornőhöz, nem tudna e ajánlani valamilyen homeopátiás szert, kezelést vagy természetgyógyászati kezelést, mivel tudjuk, hogy ez a betegség nem gyógyítható de legalább a fájdalmat tudnánk valamivel csökkenteni.

        Válaszát előre is köszönöm 

        Benkőné

        WEBBeteg szakértő válasza a sokízületi gyulladás témában

        Kedves Benkőné!

        Valóban nagy probléma a daganatos betegséget követően a rheumatoid arthritis kezelése, mert az immunszuppresszív szerek sajnos a daganatok elleni védekezést is csökkentik. Egyedül a Salazopyrin adható, nem tudom, hogy azt próbálta-e, mely hatékony a gyulladás kezelésére. Én sajnos nem ismerem a homeopathias készítményeket. Hiszem, hogy segítenek, de abban nem hiszek, hogy egymagában elegendő lesz csak azt szedni.

        Üdvözlettel: Dr. Szamosi Szilvia


        Dr. Szamosi Szilvia, reumatológus
        Orvos Itt kérdezhet

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-27 21:36:44; Megválaszolva: 2011. szeptember 21., 18:19

      • Kérdések és válaszok a témakörben: