Hirdetés
      • Mágneses terápia

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves doktornő/úr! Kérem segítsenek. Nagypapámnak évek óta vannak ízületi fájdalmai, ez év január óta folyamatosan szed rá gyulladáscsökkentőket. Néhány hete nagypapám a fejébe vette, hogy vesz egy mágnesesség elvén működő igencsak borsos árú készüléket, amit kifejezetten idősebbeknek ajánlanak, és nézve az ismertetőjét sokféle jó hatása lehet. Tényleg használnak ezek a készülékek? Érdemes ennyi pénzt kiadni rá? Mi erről a véleménye? Köszönettel: Angi

        WEBBeteg szakértő válasza a ízületi gyulladás témában

        Kedves Angi!

        Természetesen a reklámokból én is ismerem ezeket a mágneses készülékeket. A pontos működési elvüket nem ismerem, de bizonyított hatása nincsen. Ettől függetlenül psychésen sok betegnek használ, különösen aki hisz benne. Tehát ártani nem árt, a haszna kétséges, ha nagyon drága én biztosan nem venném meg.

        Dr. Groák Péter reumatológus.


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-05-20 13:50:29; Megválaszolva: 2011. július 29., 07:40

      • Kérdések és válaszok a témakörben: