Szintén a kar!

Tisztelt Dr Úr. A röngen képet látvána fémek "drótok-nak a végei közvetlen a (jobb) könyökcsontom, testem felüli oldalán találhatók, "eléggé kint vannak". (letőrt az a kis csont a széléről és igy rögzitették) A végei az viszont az alkarcsontomban vannak.Ezt ki lehet venni ugy hogy ne sérűljenek az izmok, hiszen ezek miadt nem tudtam mozgatni annó? (tudjak dolgozni egyből) Anno kellet vagy fél év mire tudtam használni. Most mennyi felépülési időre számitcsak, hogy tudjam erőteljesen terhelni? A vágás  heg a könyökömnél mindössze 4-5cm, most jobban fel fognak "vágni" hogy hozzáférjenek a fémekhez? Néha szoktam hallani hogy kattog ez a könyököm, ez mitől lehet? Nagyon Szépen Köszönöm Válaszát!

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza könyökműtét témában

Tisztelt kérdező!

Nagyjából erre számítottam, amit írt 14 év eltelte után.Ezeket a drótokat ki kell venni, ha ennyire kint vannak, a műtéti idő max. 10 perc, és 1 cm-es metszésből meg lehet oldani, sem izmokat, sem inakat nem kell átvágni.Ezután kell aktív könyöktornát folytatni, ha beszűkült az ízület mozgása, fizioterápia jöhet szóba.

Dr. Juhász Csaba

Kérdés: 2009. február 20., 14:55; Megválaszolva: 2009. február 20., 14:55
Kérdések és válaszok: Mozgásszervi megbetegedések
Csigolya roppanás ,csont ritkulás
Keresztszalag (15)
Bokasérülés: Mit jelent?
Bokaduzzanat
MRI lelet SCHMOLR csomok