Szintén a kar!

Tisztelt Dr Úr. A röngen képet látvána fémek "drótok-nak a végei közvetlen a (jobb) könyökcsontom, testem felüli oldalán találhatók, "eléggé kint vannak". (letőrt az a kis csont a széléről és igy rögzitették) A végei az viszont az alkarcsontomban vannak. Ezt ki lehet venni ugy, hogy ne sérűljenek az izmok, hiszen ezek miadt nem tudtam mozgatni annó? (tudjak dolgozni egyből) Anno kellet vagy fél év mire tudtam használni. Most, mennyi felépülési időre számitcsak, hogy tudjam erőteljesen terhelni? A vágás heg a könyökömnél mindössze 4-5cm, most jobban fel fognak "vágni", hogy hozzáférjenek a fémekhez? Néha szoktam hallani, hogy kattog ez a könyököm, ez mitől lehet? Nagyon Szépen Köszönöm Válaszát!

WEBBeteg Szakértő válasza könyökműtét témában

Tisztelt kérdező! Nagyjából erre számítottam, amit írt 14 év eltelte után. Ezeket a drótokat ki kell venni, ha ennyire kint vannak, a műtéti idő max. 10 perc, és 1 cm-es metszésből meg lehet oldani, sem izmokat, sem inakat nem kell átvágni. Ezután kell aktív könyöktornát folytatni, ha beszűkült az ízület mozgása, fizioterápia jöhet szóba. Dr. Juhász Csaba

Megválaszolva: 2009. február 20.

Kérdések és válaszok: Mozgásszervi megbetegedések

Vérkép elemzése
T. Dr. Nő Dr. Úr! 6 éve volt infarktusom azóta ugyanazokat a gyógyszereket szedem. Elsődleges betegségnek a magas vérnyomást jelölték meg. Egy hete volt egy...
Felvilágositás
Tisztelt dr Úr! 11 évesen volt egy könyök műtétem. Két 5cm-es drótót"orvosi fémet, belém operáltak a letőrt könyök csontom, illetve az alkarcsontomba. 14 év...
Pattanó ujj műtét után
Hátba nyílaló fájdalom
Sacroileitis, MRI lelet vélemény kérés
Tisztelt Doktornő!, Derékfájdalom miatt röntgen után MRI-re utaltak tovább, ahol az alábbi leírást kaptam: , ,Mindkét oldalon a sacroiliacialis ízületi...
Rejtélyes csípő fájdalom mozgásnál, és...
Tisztelt Dr. Nő Sokat kerékpározom több 1000 km egy évben. Azonban rejtélyes bal oldali combcsont forgótól-tőből jelentkezett egy erősebb tekerés után. Ez még...