Hirdetés
      • Mell fölötti nyomás, szúrás érzet

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Hölgyem/Uram! Bal mell fölött érzett nyomás-szúrás és "bugyogás-bugyborékolás" a bordáknál mi lehet? A szúrás érezhető időnként a lentebbi bordáknál is. Mellkas rtg negatív, kardiológia negatív. Köszönettel!

         

        WEBBeteg szakértő válasza a mellkasfájdalom témában

        Tisztelt Kérdező!

        Ha a mellkas röntgenen nem látszott eltérés, és a kardiológiai vizsgálat is negatív, akkor valószínűleg mozgásszervi eredetű a panasza. Ez lehet a bordaközti idegek, vagy a bordaközti izmok fájdalma. Elsősorban nem szteroid gyulladáscsökkentőt (pl. Aflamin, vagy Cataflam) kellene megpróbálni a panaszokra.


        Tisztelettel:

         Dr. Szamosi Szilvia


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-02-16 22:57:36; Megválaszolva: 2011. szeptember 05., 14:52

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés