Csavarok a csontban 2és fél éve.

Kedves Doktornő (Úr)!

Októberben múlt 2 éve, hogy 2 db hosszú csavar és egy kis lemez van a térdem alatti hosszucsontban.2 év múltán akarták kivenni, de azóta a kórházunkban "folyamatos problémák vannak-EGER) ", az orvosom, mindkettő elment, több alkalommal nem jutottam be orvoshoz, sem több órai várakozással, telefonon nem állnak szóba velem. Mégis mi a teenő  ilyenkor? Kevés a nyugdíjam, nem tudok utazgatni, orvost keresni, legalább arra kérném szépen a válaszukat, hogy nyugodtan várhatok e hónapokig még, (nem is bánnám, mert elveszett a bizalmam) .Nem okoz e allergiát, vagy bármilyen problémát a szervezetemben az idegen anyag? No és meddig lehet vele várni? Még annyi hozzátartozik, hogy 58 éves nő vagyok.

Válaszukat köszönöm: Betty.

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza beültetett fém, csontcsavar témában

Kedves Betty!

 Ha eddig nem okozott allergiás panaszokat a beültetett fém, ezután sem fog. 2 és fél év után már valóban időszerű kivenni, mert a törés gyógyult, a csavarok körül előbb-utóbb csontfelszívódás jön létre, így azok kilazulnak.Ha rtg képen erre utaló jelek és ezzel kapcsolatos panaszai nincsenek, akkor nem sürgető a műtét, lehet vele várni.

 Dr. Juhász Csaba

WEBBeteg szakértő
WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2009. február 15., 22:26; Megválaszolva: 2009. február 15., 22:26
Kérdések és válaszok: Mozgásszervi megbetegedések
Szíveskedjen a röntgen leletet...
Térd alján fájdalom hosszú ideje
Térdízületi gyulladás
Terápia javaslat
Mit lehet tenni? Mit szedjen?