Az egészséges izületekért!

Tisztelt webdoktor! 45 éves vagyok és hetente háromszor négyszer járok futni. A Proenzi 3 étrend-kiegészítőt szedtem három hónapig rendszeresen.Kérdésem:mikor kell ismét szednem? Válaszát előre is köszönöm!   

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg Szakértő válasza a glükózamin témában

Tisztelt Kérdező!

A porcépítésben szerepet játszó glukózamin tartalmú készítmények szedését kúraszerűen javasolják, a 3 hónap után 2 vagy 3 hónap szünetet lehet tartani, mert az addig szedett porcvédőnek a hatása kb. addig érvényesül.
 
Tiszteletel:

 Dr. Szamosi Szilvia

Kérdés: 2009. február 12., 22:28; Megválaszolva: 2011. szeptember 05., 10:17
Kérdések és válaszok: Mozgásszervi megbetegedések
Sacroileitis - Mire számíthatok?
Könyök-alkar fájdalom
Kéz fájdalom
Boka sérülés
Térdprobléma