Az egészséges izületekért!

Tisztelt webdoktor! 45 éves vagyok és hetente háromszor négyszer járok futni. A Proenzi 3 étrend-kiegészítőt szedtem három hónapig rendszeresen.Kérdésem: mikor kell ismét szednem? Válaszát előre is köszönöm!   

WEBBeteg Szakértő válasza glükózamin témában

Tisztelt Kérdező!

A porcépítésben szerepet játszó glukózamin tartalmú készítmények szedését kúraszerűen javasolják, a 3 hónap után 2 vagy 3 hónap szünetet lehet tartani, mert az addig szedett porcvédőnek a hatása kb. addig érvényesül.

Tiszteletel:

Dr. Szamosi Szilvia

Kérdés: 2009. február 12., 22:28 ;Megválaszolva: 2011. szeptember 05., 10:17
Kérdések és válaszok: Mozgásszervi megbetegedések
Glükozamin-szlufát, vagy glükozamin...
  Kedves Webbeteg! Porc kopással küszködök és a következő kérdésem lenne ezzel kapcsoaltban. Azt olvastam, hogy van olyan, hogy glükozamin...
MRI kiértékelés
Három hete kificamitottam a...
Derékprobléma - MR vizsgálat
Lelet értelmezése