• Szinte állandóan szúr a bal válla.

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr Úr/Nő!

        Kb másfél hónapja érzem hogy naponta jelentkezik huzamos időre a ball vállamban szúró fájdalom.

        Miért van ez?

        Köszönettel:lili

        WEBBeteg szakértő válasza a vállfájdalom témában

        Kedves Lili!

        A vállfájdalomnak nagyon sokféle oka lehet. Maga az ízület vizsonylag ritkán gyullad be, de a körülötte elhelyezkedő képletek annál gyakrabban.A fájdalom kialakulhat az ízületet körülvevő bursák, tehát ízületi tömlők gyulladása miatt, valamint a vállízületet körülvevő izmok sérülése, inának gyulladás miatt. Próbálja meg bekenni gyulladáscsökkentő kenőccsel, ha nem szűnik a fájdalom, akkor kérjen időpontot reumatológiai vizsgálatra, ahol a vállmozgások megítélése után eldöntik, hogy milyen kiegészítő vizsgálatot javasolnak.


        Tisztelettel:

         

         Dr. Szamosi Szilvia

         


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-02-09 22:04:39; Megválaszolva: 2011. szeptember 05., 08:40

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
      • Infografika és videó
      • Hirdetés