Rheumatoid arthritis

TISZTEL DR UR/HÖLGY!  

LASSAN 5 ÉVE  SZENVEDEK EBBEN A BETEGSÉGBEM.NAGYON  NAGY  FÁJDALMAIM  VANNAK. ARAVÁT SZEDEK  RÁ.NAGYON KÉREM HA TUDNA  SEGITENI ABBAN HOGY HOVA  FORDULJAK LEGJOBBAN MERT  SAJNOS AHOVA  JÁROK NEM ÉRTEM EL  VALAMI JO EREDMÉNYT.37 ÉVES VAGYOK ÉS  LASSAN  MÁR  ALIG  TUDOK JÁRNI IS. MEGKÖSZÖNNÉM HA TUDNA AJÁNLANI EGY  JO ORVOST AKI TUDNA  SEGITENI  RAJTAM.KÖSZÖNÖM SEGITSÉGÉT.    NÉMETH  CSABÁNÉ

WEBBeteg szakértő válasza rheumatoid arthritis témában

Kedves Németh Csabáné!

Nem tudom, hogy az ország mely részéről írt, mert az alapján tudnám megmondani, hogy melyik reumatológiai centrumhoz forduljon és természetesen esetleg orvost is tudok ajánlani. Ha Hajdu-Bihar megyében lakik, vagy ahhoz közel, akkor akár én szívesen fogadom Debrecenben a szakrendelésemen. Erről bővebben a rheumatology.hu oldalon olvashat, ott megtalálja a telefonszámot is, ahol be lehet jelentkezni. Természetesen ha az ország másik végében lakik, akkor nem érdemes annyit utazni, biztosan találunk közelebb is jó szakembert.

Tisztelettel:

Dr. Szamosi Szilvia

WEBBeteg szakértő
Dr. Szamosi Szilvia, reumatológus
Kérdés: 2009. február 05., 21:34 ;Megválaszolva: 2011. szeptember 02., 13:09
Kérdések és válaszok: Mozgásszervi megbetegedések
rheumatoid arthritis
Rendszeresen úszom, az lenne a kérdésem, hogy a betegségem kapcsán fellángolt állapotban javasolt-e az izületek az úszás kapcsán kitett...
RA kezelés?
Tisztelt Doktor úr/ nő! Kicsit több mint egy hónapja kissé emelkedett reumafaktor miatt (70) készült további vizsgálatok 275-ös antiCCP-t...
Szedhetem ezeket a gyógyszereket...
Tisztelt Doktornő! Betegségem a reumatoid artritisz. Jelenlegi vérvizsgálatom eltérései: vörösvérsejt süllyedés-105mm/h, anti-streptolizin O...
Reumatiod arthritis diétája
Kedves Dotor Úr, Nő! biológiai terápiát kapok 2. éve az első évben a Remiceda infúziót kaptam de sajnos nem vált be mert allergiás sokkot kaptam...
RA
Tisztelt Doktornő /Úr/ RA betegségemre Trexan gyógyszert szedek. Tudomásom szerint, ez nagyon erős gyógyszer. Az ízületeim sokat javultak, ám a...