Hirdetés
      • Tüdőrák?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor úr/nő!

        Pár héttel ezelőtt kezdődött,hogy enyhe fájdalmat észleltem a bal mellkasom felső,középső részén.A fájdalom az utóbi egy hétben mintha a másik oldalon is jelentkezett volna,de de ott szinte észrevehetetlen volt.A fájdalom naponta 1-2 alkalommal jelentkezik alig pár másodpercre és igen enyhe.Néha,bizonyos mozdulatoknál mintha érezném a fájást,de ezt nem tudom konkrét mozdulatokhoz kötni,mert annyira észrevehetetlen.Ehhez társul egy olyan érzés,mintha valami ingerelné a torkom(tüdőt?),de köhögnöm nem kell.

        Válaszát előre is köszönöm.

        Tisztelettel:Varga Norbert

        WEBBeteg szakértő válasza a mellkasi fájdalom témában

        Tisztelt Kérdező!


        A mozgásra fokozódó mellkasi fájdalmak, mégha enyhék is inkább izom, izület vagy gerinc eredetűek. Lehet egy erőteljesebb mozgás, edzés, sport után, vagy húzódás miatt. A tüdő és a mellhártya köhögés, láz nélkül nem igen szoktak panaszokat adni. Nem tudom nyelésével nincs gond, vagy nincs a fájdalom nyeléssel, vagy gyomorégéssel összefüggésbe, mert még a gyomorsav okozhat hasonló panaszokat. Ha nem szűnik nézesse meg magát egy szakorvossal ( belgyógyász, tüdőgyógyász) és valamilyen vizsgálatokal kiderül mi a panszainak oka.


        Tisztelettel dr Brugós László


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-01-15 16:32:43; Megválaszolva: 2011. augusztus 25., 08:15

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés