Hirdetés
      • Térdműtét

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Két napja műtöttek>lakroszkopos; műtéttel térd porcleválással.Volt még két ciszta is     a térdemben.Arrol vol szó hogy a ciszták is kilesznek szedve.Most a kötés lekerült a térdemről és úgy érzem aciszták ugyan úgy kitapithatók mint műtét előtt.       Lehet hogy nemlettek kiszedve,,;DE MIÉRTNEM;;;;;;;;;;;;

         

        WEBBeteg szakértő válasza a térdműtét témában

        Tisztelt kérdező!

         Feltételezem, hogy a térdhajlatában lévő, un. Baker cysztáról van szó.Ez a térdízületből indul ki, ezért szoktuk-általában- térdtükrözéssel kezdeni a gyógyítását, annak átöblítésével sokszor megszűnik maga a cysta is.Azt tanácsolom, várjon pár hetet, mert ez a visszahúzódás nem egy nap alatt következik be.Ha panaszai nem csökkennek, cystája továbbra is megmarad, esetleg nő, forduljon operáló orvosához és kérje annak feltárásos úton történő eltávolítását.

         Dr. Juhász Csaba


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-01-14 20:43:50; Megválaszolva: 2011. augusztus 24., 10:41

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés