• GERINC

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        ÜDVÖZLÖM ! 34 ÉVES LÁNY VAGYOK GERINC PROBLÉMÁM VAN VOLTAM RÖNDGENEN AZ NEM MUTATOTT KI SEMMIT BEUTALTAK CT-RE ÉS A LELETEIM A KÖVETKEZÖK AMIT NEM ÉRTEK SZAK NYELVEN SAJNOS:A LUMBALIS LORDOSIS IVE NORM. CORPUSOK,DISCUSOK MAGASSÁGA NORM. A CSIGOLYÁKON KOROS NEM LÁTHATÓ. A CSONTOS GERINCSATORNA NORM. TÁG. A MYELONBAN KOROS NEM LÁTHATÓ. AZ L3/4, L4/5 DISCUS MEDIALISAN, MINIMÁLISAN, KÖRÜLIRTAN ELÖBOLTOSUL. EZÁLTAL 3MM-ES TÉRSZÜKITÉST OKOZVA. KOPRESSZIÓ NEM LÁTHATÓ.   VÉLEMÉNY :L5/S1 MINIMÁLIS MEDIALIS PROTRUSIO . EZT HA KÉRNÉM  ÉRTHETÖEN LEIRNÁ NEKEM HOGY MI A BAJOM? GERINC SÉRV ? VAGY VALAMI MÁS TISZTELETTEL F HELÉNA

        WEBBeteg szakértő válasza a gerinc témában

        Tisztelt Kérdező!

        A CT-n porckorongkiboltosulás látható, mely nem éri el az ideggyököt, így nem nyomja azt. Ez az emberek jelentős százalékánál jelen van, csak legtöbbször nem okoz panaszt. Gerinctornával, úszással tudja korrigálni az eltérést, kerülni kell a hirtelen mozdulatokat, a test súlypontjához közel emeljen csak!


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-04-08 22:39:14; Megválaszolva: 2011. augusztus 22., 12:51

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés