• Fáj a nagylábujj melletti csont, nem bírok ráállni sem

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Hetek óta fáj a nagylábujj melleti csont a talpon, most már nem tudok ráállni. Körzeti orvos Indometacinum és colhicum-dispert írt fel, de két hét után is nagy a fájdalmam a vérvételi eredményem jó, elküldött röntgenre, de nincs repedés, se törés.( Megnéztem a röntgenképet, és ott két folt látszik a fájdalom környékén) nem tudom, hogy ezt hogy nem látták a röntgen orvosok? Mit tegyek?

        WEBBeteg szakértő válasza a talpfájás témában

        Tisztelt Kérdező!

         A röntgenfilmen látott eltérést természetesen látni kell, csak leírás alapján nem lehet róla nyilatkozni. Az ön által említett folt legtöbbször csontkinövés vagy csontcyszta szokott lenni. Orthopéd, vagy traumatológus szakorvoshoz kell fordulni a röntgen felvétellel, hogy egyáltalán kórjelző-e az a bizonyos folt, vagy amennyiben valóban nincs törés, ill. a "folttal" teendő nincs, érdemes fiziotherápiás kezelésnek alávetni a lábát.

        Dr. Juhász Csaba ortopéd szakorvos-traumatológus

         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-11-26 22:49:34; Megválaszolva: 2011. augusztus 17., 13:38

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés