• Ízületi gyulladás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Másfél hete a jobb térdemben mozgatáskor jelentkező éles fájdalom keletkezett,nem bírtam lépni, borogattam .másnapra rendeződőtt.Orvosom izomlazítót írt fel, de mivel jobban lettem ki sem váltottam.Tegnap ugyan ez a fájdalom lépett fel de nem a térdemben, hanem a csípő izületemben.mi lehet az oka?

        WEBBeteg szakértő válasza a Térdfájás témában

        Tisztelt Kérdező!

        Ha ugyanazon az oldalon jelentkezett a fájdalom, akkor lehetséges, hogy a derekából sugárzik erre a két helyre, vagy csak egyszerűen megerőltette ezt a két ízületet sportolás, vagy járás kapcsán. Nem tudom, hogy a térdében érzett fájdalom mely részen jelentkezett, illetve társult-e hozzá duzzanat is? Vírusfertőzések kapcsán is jöhetnek kisebb ízületi gyulladások, melyek néhány nap, esetleg egy hét múlva megszűnnek, akár kis mennyiségű ízületi folyadék is felhalmozódik.

        Legjobb, ha nyugalomba helyezi a lehetőségeknek megfelelően, illetve borogatás, gyulladácsökkentő kenőcs, pl. Fastum gél használata segíthet.

        Tisztelettel: 
        Dr.Szamosi Szilvia belgyógyász-reumatológus


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-11-12 21:22:00; Megválaszolva: 2011. augusztus 15., 12:37

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés