Hirdetés
      • Tölcsérmell

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr! A település, ahol élünk Akasztó, de a fiam az ELT-én tanul.

        WEBBeteg szakértő válasza a törcsélmell témában

        Kedves Kérdező!
         
        Akasztóhoz legközelebb a Szegedi Orvostudományi Intézet Mellkassebészeti Részlegén végzik, Budapesten a Korányi Tüdőgyógyászati Intézet Mellkassebészeti Részlegén.


        Üdvözlettel:

         Dr. Boros Miklós sebész


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-11-09 22:11:44; Megválaszolva: 2011. augusztus 15., 08:25

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Üdvözlöm ! Lassan egy hónapja kezdődött a problémám ( fenék és láb fájdalom jobb oldalon ) amire voltaren injekciót kaptam 5 napig . Akkor kezdődött egy másik problémám. Percenként kell pisilni mennem , derékfájás , és akkor volt...

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés